Kære medlemmer

Efteråret banker på døren, men det ændre ikke på, at vi har en bane der skal vedligeholdes, og vi skal forberede os på en vinter med forventede oversvømmelser. Vi oplever desværre, ligesom i andre dele af verden, at forholdende bliver til stadighed værre, og det må vi forvente. I sidste uge blev det nævnt, at der arbejdes på at hæve elinstallationerne på 17. og 18. hul, som leverer strøm til drænpumperne. Vi gør dette for at de ikke kommer under vand, og for at undgå nedbrud. Dette arbejde er ved at være udført. Under arbejdet med elinstallationerne, er pumperne blevet testet. Én kortsluttede relæet og en vil ikke snurre rundt. En mindre renovation af begge, og vi føler os forberedt i nogen grad i forhold til, hvad vinteren må bringe.

Den nye jord er ankommet til den sidste opretning af fairway 1 – 6. Blandingen består af 50% boldmix og 50% topdress. Dette fordeles ud i uge 43, i mindre bunker på fairway 1 og 6. Herefter det bliver fordelt med en speciel bjælke efter en af vores traktorer. Til sidst bliver det rettet endeligt og fint af med et gumminet der ligeledes trækkes rundt med en traktor. Venligst respektér, at det er “Ground under repair”. Desto bedre I passer på områderne, desto hurtigere har vi fine fairways.

I næste uge forsøger vi at klippe hul 2, 4 & 6 fairways med vores gamle reserve fairway klipper. Vi er spændte på resultatet.

Der afholdes lidt fortjent efterårsferie på Greenkeeper Gården i næste uge, så der vi foregå almindelig vedligehold af banen. I uge 43 er der fuldtalligt mandskab igen.

Den bagerste del af tee 53 på 11. hul har været sunket lidt, efter underminering af sidste vinters storme og oversvømmelser. Det er nu blevet rettet op. Til foråret kan vi forhåbentligt se et godt resultat af dette.

Den bagerste del af tee 53 på 12. hul blevet klippet et par meter længere tilbage mod fjorden. Det sidste meter har fået topdressing, og sået til. Vi håber ligeledes her, at se et godt resultat to foråret.

Vi har stadig spændende planer omkring den resterende jord, sponsoreret at VVS Installatør Poul Christensen. Planerne skal igennem et baneudvalgsmøde og forbi dommerudvalget, og så kan det meldes ud herefter.

Jeg er selv bortrejst i næste uge, så der vil ikke udkomme et Greenkeepers Corner dér, men vi er i gang igen i uge 43.

Skulle du have observationer, bemærkninger eller forslag til banen, så kontakt mig endelig.

Med venlig hilsen

Henrik Baltz Nielsen