Sponsorudvalg

Uden opbakning fra det lokale – og regionale – erhvervsliv ville Holbæk Golfklub være ilde stedt. Men heldigvis mødes sponsorudvalget af en utrolig loyal og forrygende opbakning, når dets medlemmer er “udegående”. Denne positive støtte er baggrunden for, at klubben fortsat er i stand til at stille en toptrimmet bane til jeres disposition og samtidig tilbyde nogle klubhusrammer, som mange misunder os.

Næsten 20 procent af klubbens balance generer vore sponsorer. Husk det, når I næste gang skal på indkøb. Det være sig i byens og omegnens detailhandel. I et af byens pengeinstitutter eller I går med overvejelse om større investeringer som bil- og huskøb, omforandringer af lejlighed eller parcelhus.

Derfor: støt vore sponsorer – de støtter os!

Støt Holbæk Golfklub, hver gang du tanker
Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Holbæk Golfklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Holbæk Golfklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Egon Jensen 24676320 eller info@holbakgolfklub.dk.

Morten Schou

Jens Vind Andersen
Mob.: 29453929
jensvind @ post1.dknet.dk

Jan Thomassen

Bestyrelsens repræsentant i Sponsorudvalget
Morten Schou